Hvilken gennemsigtig neglelak anbefales?

Ønsker negle at se sunde og smukke ud, men også ønsker at være naturlige, s å folk ikke kan se neglelakken (det er det jeg forsøger at gøre), det er bedre at rive og trække den, nøgen farve er OK, og derefter, ønsker at være så billig so m muligt hahahaha.

Star Sea glitter neglelak, hvid og smuk, blingbling til sommer!


For nylig er neglelak i brand igen!Der er laserneglelak, neglelak med fast farve, neglelak med Sequin, gennemsigtig neglelak. Der er mange farver og stilarter.En af de mest populære er neglelakken, den mest populære er paquin-stilen!Det er også meget populært for nylig!I dag viser Xiaobian dig også et stykke glitter neglelak!Super hvid!Sequin selv er den slags blingbling, den slags specielle flash vil forekomme meget mørk hud, men denne vil ikke, skynde sig at se!

Den her serie neglelak er alle serien af havfruestjernehav.Hver farve plus laser Sequin dekoration er en god fortolkning af navnet!

Den nederste farve er gennemsigtig!Der er mange pailletter i den. Der er lasere, sølv og guld, selv havfruer!Hele udseendet er en meget naturlig slags Sequin, der er egnet til brug alene, og det vil se bedre ud, hvis det er indbygget!

Dette er også Mermaid Star Sea Serie!Sammenlignet med den første, ligner denne lille udgave mere!Fordi det ser mere naturligt ud, ligner atmosfærisk mode, mere i tråd med den nuværende tendens!

Denne basisfarve er champagne, den mest alsidige farve, og pailletterne på den er også godt dekoreret!Sequin er den slags guld, det er meget skinnende guld!Blandet med nogle små havfruefarver pailletter, hele looket er meget moderne meget atmosfære!

Dette er også Mermaid Star Sea Serie!Denne farve er havfruens egen farve!Lilla drøm!Inde i paquinerne er der en masse uregelmæssige små pailletter, den tredimensionelle følelse er relativt bedre end de to andre!Selvom farven er drømmende lilla, er den slet ikke sort.

Det her er havforserie.Det er helt sikkert den mest havfrue!Det er også en af de mest favorit i denne lille serie!Baggrundsfarven for denne model er også gennemsigtig, men der er mange små glimt i den!Baggrundsfarven er dybest set fuld af fine glimt, og der er den retro disco følelse af lilla i det!

Om det er tæt på eller langt væk, det er meget rart!coating er også flot, tyk belægning er også flot!