Hvad skal man selv bede om fingerneglelak?

Først skal du rense dine hænder på plads. For eksempel skal du fjerne den originale neglelak på neglene.Hvis neglene er stærke, skal man desuden fjerne den glorværdige følelse med neglefisk og polere neglens overflade med slibrigt papir.Før neglelak anvendes, skal den første neglelak have hele neglen med primer, som kan forsinke neglelakkens levetid.

Håndpleje er et grundlæggende skridt, som mange vil ignorere. F.eks. skal fingerneglene være rene, før neglelak anvendes. Polering af negle med sandpapir kan få primeren til at holde sig bedre til neglene og kan også holde den efterfølgende neglelak på neglene i længere tid.Når først neglens glans er stærkere, betyder det, at neglen er mere fedtet, og den efterfølgende neglelak er lettere at falde af.

Brug af primer til fingernegle kan forhindre farven på neglelak i at forblive på neglenes overflade, dvs. forhindre pigmentering af neglelak.Derfor kan anvendelsen af primer godt forhindre neglene i at ældes, så det er nødvendigt at vente, indtil primeren er helt tør, før neglelakken påføres, ikke blot for bedre at bevare farven på neglelakken, men også for at sikre hurtigere tørringshastighed.

Desuden skal der efter anvendelsen af neglelak anvendes et lag af lys olie, som kan gøre farven på neglelak mere fyldig, og som også kan få neglelakken til at holde længere.