Hvad er der galt med Nail Polsk?

Min kærestes neglelak smager godt, jeg giver mening med hende og lader hende bruge det mindre.

Det afhænger af hvilken neglelak din kæreste bruger.

For et par år siden fandt nogle undersøgelser i USA, at de fleste neglelak indeholder tre stoffer, der påvirker helbredet, og som almindeligvis kaldes “gifttrio”:

1.Toluen (toluen).Funktionen af denne komponent er at gøre neglelakken glat og farven vil se mere jævn ud, men indånding af høj koncentration af toluen vil forårsage svimmelhed og kvalme og også påvirke fosteret.

2.DBP (dibutylphthalat).Brugt til at forhindre neglelak i at falde af.Men inhalation af DBP kan påvirke forplantningsevnen og forårsage kræft.

3.Formaldehyd (formaldehyd).Det er naturligvis unødvendigt at sige, at det er kræftfremkaldende.

På det tidspunkt havde mange mærker imidlertid ændret formularingredienserne i neglelak. De fleste af de bedste mærker var 3-fri eller endda 5-fri. De andre to stoffer var formaldehydharpiks (formaldehydharpiks, allergen) og camphor (camphor).

3-free er generelt OPI, Sally Hansen, Essie, Deborah Lippman, American Apparel, butterfly London
5-fri: kanal, Dior, L’Oreal

neglelak kan ikke undgå at bruge neglefisk. Nogle ingredienser i neglefisk, f.eks. acetone (acetone), butylacetat (butylacetat), isopropylacetat (isopropylacetat), kan også forårsage hovedpine, svimmelhed, irritation af øjne og hud.

Jeg bruger ikke neglelak, det er faktisk ikke på grund af m it helbred.Mit personlige forslag er, at det ikke er nødvendigt ikke at male, men.

1.At købe en god neglelak handler ikke kun om farven og kvaliteten.

2.Når der anvendes neglelak, er det bedre at være ved vinduet. Hvis det er en manicure butik, s å vælg den med stor lagerfront eller godt ventileret.Der må være OPI i en god manicure butik.Den slags butik i tunnellen er vandtæt, det er bedre ikke at gå.