Er lille Odin neglelak virkelig sundt?

Jeg købte den til min kæreste, den er meget nyttig, den er let at male.Det er nemt for hende at rive det af, når hun er fri, hun bruger neglelak og køber en bunke af det til sin kæreste, lille Odin opfylder sin kærestes krav om neglelak.

1.Sikkerhed

En olie er hovedsagelig fremstillet af harpiks og rent vand, så den er ikke-giftig og miljøvenlig.Det siges, at selv gravide kvinder kan anvende det sikkert.Det betyder, at lugten af neglelak i luften ikke skader katte, selv om de ved et uheld rører dem, eller når jeg bruger neglelak.

2.Hurtig tørring

Det mest ukontrollable er det tilfældige hår, der flyder i luften i enhver familie, der opdrætter dyr, is ær en gruppe små dyr.I processen med at vente på neglelakken skal du være klar over de hår der kan flyde på dine negle når som helst, hvilket kan dræbe folkLille Odin kan gøre det hurtigere!Klasse!Kom nu!Så længe du ikke rører håret, når du er bange, er det lige meget, om du rører håret, rive det af og t ørre det igen.

3.Titel

Det har jeg lige nævnt.Fordi lille Odin kan skrælle neglelak, så længe du er villig til at ændre farven på dine negle hver dag.Det eneste, du skal bekymre dig om, er dit humør, og hvis det ikke er for besværligt, er det umuligt a t ændre det en gang hvert minut.

Selvfølgelig er der to sider i alt, for det er skrællet, behøver man ikke tænke på det med hensyn til holdbarhed.Tal ikke om at sammenligne med neglelak.Selv med den generelle neglelak er der ingen sammenlignelighed.Hvis du er lydig, vaskes dine hænder med sæbe, før du anvender neglelakken, derefter tørres neglelakken med alkohol, og derefter påføres farven, og husk ikke at røre dine hænder med vand i 3-4 timer efter påføringen.Generelt kan det vare op til fire dage på dine hænder.

Hvis du har fedtet hud, s å lad os sige noget andet.Du kan få den bedste komfort, kun du kan ændre farven på dine negle hver dag